+31 (0)50 - 3024488 • +31 (0)6 - 20613273 info@dewesterlinden.nl

Open dag Boerderij de Westerlinden Ten Boer

Zaterdag 25 maart is het open dag in de monumentale boerderij De Westerlinden aan de Hendrik Westerstraat 26 te Ten Boer. Een Bed & Breakfast, een Finse sauna, de Wereldwinkel, het Atelier Bloom & Style en beautysalon L.Y.S.. Het is er allemaal te vinden en te bekijken van 10:00 tot 17:00 uur.

Als kleine jongen speelde Bert ter Harkel al rondom de oude 18e-eeuwse boerderij. En sinds een jaar is hij samen met zijn partner Alice Smit de trotse eigenaar van dit monumentale pand. De boerderij dient voor ons niet alleen als woonhuis: onder hetzelfde dak verhuren we ook vier sfeervolle 5-sterren appartementen.

Het verblijf in één van deze ruime appartementen laat zich ideaal combineren met een sauna-arrangement. Want De Westerlinden biedt ook een luxe saunagelegenheid, met zowel een Finse- als infraroodsauna en een jacuzzi geschikt voor vijf personen welke in de saunatuin gevestigd is. (www.dewesterlinden.nl/ facebook: de Westerlinden).

“Als gast van De Westerlinden verblijf je in een monumentale boerderij met alle gemakken van nu”, vertelt Ter Harkel. “Deze karakteristieke boerderij ligt op een wierde in de oude kern van Ten Boer en is in samenwerking met Monumentenzorg zoveel mogelijk teruggebracht in de oorspronkelijke 18e-eeuwse stijl.” De Westerlinden is dan ook aangesloten bij Erfgoedlogies Nederland en staat vermeld in de Michelingids vult Alice hem aan.

Het is met name de woon en werkcombinatie die zowel Bert als Alice aanspreekt. Een prachtige plek om te wonen, evenals een en al bruisende activitietien in en om de boerderij. Om iedereen kennis te laten maken met de boerderij en haar activiteiten houden alle ondernemers van Boederij de Westerlinden gezamenlijk een open dag besluit ter Harkel. “Van 10:00 uur tot 17:00 uur kan iedereen die dag onder het genot van een hapje, drankje of lekker kop koffie kennismaken met de moderne ondernemers in dit eeuwenoude pand waarbij het thema “Zien, Ruiken, Voelen en Beleven centraal staat.”

 

Pin It on Pinterest

Share This