+31 (0)50 - 3024488 • +31 (0)6 - 20613273 info@dewesterlinden.nl

Arrangementen

Arrangementen

Onderstaande arrangementen kunnen bij ons worden geboekt. Alle arrangementen zijn inclusief overnachting en ontbijt, behalve het vergaderarrangement. Wil je een arrangement boeken of meer informatie ontvangen? Of heb je zelf een idee voor een arrangement maar staat jouw wens hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergader arrangement

Met dit arrangement kun je gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten in de vergaderruimte (flipover en stiften zijn aanwezig). Daarnaast verzorgen wij water, thee en koffie met iets lekkers.

Cultuur arrangement

Wil je een bezoek brengen aan de Groninger borgen in de omgeving of toch liever naar de stad Groningen voor een bezoek aan het Groninger Museum of een stadswandeling? Vanuit De Westerlinden is het zo geregeld. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat.

Wellness arrangement

Je wordt welkom geheten met een heerlijk gezond drankje. Daarna kun je gebruik maken van de sauna faciliteiten. Ter afsluiting krijg je een vruchtencocktail/smoothie van ons.

Trouw arrangement

Boerderij de Westerlinden beschikt over vier sfeervolle appartementen (elk voor 2-4 personen). Hier is het heerlijk vertoeven na jullie mooiste dag. De ruime appartementen zijn voorzien van heerlijke boxspring-bedden, een luxe badkamer met ligbad en aparte douche, een volledig ingerichte keuken en comfortabele zithoek. Door de velux-balkonramen krijg je een echt ‘buitenleven-gevoel’.

Meer informatie
Je kunt jouw huwelijksnacht reserveren via het formulier. Combineer je overnachting met een bezoek aan onze sauna of kijk eens op onze website bij de arrangementen. Onze appartementen zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Sportief arrangement

Na een welkomstdrankje is het tijd voor beweging. Wat zal het zijn? Een leuke wandelroute, een fietstocht of ontspannen op het water met een kano. Uiteraard zorgen wij voor iets lekkers voor onderweg.

Culinair arrangement

Jezelf even culinair laten verwennen? Wij maken gemakkelijk een afspraak met een restaurant in de buurt. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat. Welke keuken wordt het? En ga je liever naar een eetcafé of een sterrenrestaurant? Wij zorgen er voor dat het vervoer naar en van het restaurant geregeld is. Wel zo ontspannend.

Pin It on Pinterest

Share This