+31 (0)50 - 3024488 • +31 (0)6 - 20613273 info@dewesterlinden.nl

Boerderij de Westerlinden Ten Boer

Als kleine jongen speelde Bert ter Harkel al rondom de oude 18e-eeuwse boerderij. En sinds 2013 is hij samen met zijn vrouw Alice ter Harkel-Smit de trotse eigenaar van dit monumentale pand. De boerderij dient voor ons niet alleen als woonhuis: onder hetzelfde dak verhuren we ook vier sfeervolle 5-sterren appartementen.

Het verblijf in één van deze ruime appartementen laat zich ideaal combineren met een sauna-arrangement. Want De Westerlinden biedt ook een luxe saunagelegenheid, met zowel een Finse- als infraroodsauna en een jacuzzi geschikt voor vijf personen welke in de saunatuin gevestigd is. (www.dewesterlinden.nl/ facebook: de Westerlinden).

“Als gast van De Westerlinden verblijf je in een monumentale boerderij met alle gemakken van nu”, vertelt Ter Harkel. “Deze karakteristieke boerderij ligt op een wierde in de oude kern van Ten Boer en is in samenwerking met Monumentenzorg zoveel mogelijk teruggebracht in de oorspronkelijke 18e-eeuwse stijl.” De Westerlinden is dan ook aangesloten bij Erfgoedlogies Nederland.

Het is met name de woon en werkcombinatie die Alice bijzonder aanspreekt. ” Een prachtige plek om te wonen, evenals een en al bruisende activiteiten in en om de boerderij. En voor onze gasten is het een plek om even heerlijk te ontspannen, weg te dromen en te genieten!”

 

Pin It on Pinterest

Share This